Skip to content
Ombyggnation, Umeå, Vännäs, Holmsund, Nordmaling, Vindeln, Sävar, Hörnefors

Ombyggnation med PN Bygg & Montering AB

Professionella tjänster för dina byggprojekt

Välkommen till PN Bygg & Montering AB, där vi förvandlar dina byggdrömmar till verklighet.

Med årtionden av erfarenhet och en passion för byggnadsarbete erbjuder vi skräddarsydda lösningar för både privata hem och kommersiella fastigheter.

Våra tjänster
  • Helrenovering av bostäder: Oavsett om det handlar om att modernisera kök, badrum eller hela bostaden, har vi expertisen att leverera resultat som uppnår dina förväntningar. Vi tar hand om allt från planering och design till genomförande och slutinspektion.
  • Kommersiella ombyggnationer: För företag som behöver uppdatera sina lokaler erbjuder vi omfattande ombyggnationstjänster. Vi förstår vikten av att minimera avbrott i verksamheten och arbetar effektivt för att säkerställa smidiga övergångar.
  • Tillbyggnader: När du behöver mer utrymme men inte vill flytta, kan våra tillbyggnadstjänster vara lösningen. Vi skapar sömlösa övergångar mellan gammalt och nytt och garanterar en harmonisk integration av alla delar.
Varför välja PN Bygg & Montering AB för din ombyggnation?
  • Erfarenhet och kompetens: Vårt team består av utbildade hantverkare med många års erfarenhet i olika områden. Vi arbetar nära arkitekt och konstruktör och innehar ett handplockat team av underentreprenörer för ändamålet.
  • Kundfokuserad service: Vi tror på att involvera våra kunder i varje steg av processen. Från den initiala konsultationen till det slutliga resultatet arbetar vi nära dig för att säkerställa att dina visioner blir verklighet.
  • Hög kvalitet: Vi hjälper dig att välja de bästa materialen och de mest hållbara byggteknikerna för att säkerställa att ditt projekt inte bara ser bra ut utan också står sig över tid.
  • Transparens och kommunikation: Genom hela projektet håller vi dig informerad om framsteg, tidslinjer och eventuella förändringar. Vi tror på öppen och ärlig kommunikation för att bygga förtroende och tillfredsställelse.
Kontakta PN Bygg & Montering AB

Är du redo att påbörja ditt ombyggnadsprojekt?
Kontakta PN Bygg & Montering AB idag för en kostnadsfri konsultation och offert.

Låt oss visa hur vi kan förvandla din fastighet med våra professionella ombyggnationstjänster.

Vi är verksamma i Umeå och har även kunder i Vännäs, Holmsund, Nordmaling, Vindeln, Sävar och Hörnefors.

PN Bygg & Montering AB – Din specialist på professionella ombyggnationer.

Ombyggnation, Umeå, Vännäs, Holmsund, Nordmaling, Vindeln, Sävar, Hörnefors

Ombyggnation, Umeå, Vännäs, Holmsund, Nordmaling, Vindeln, Sävar, Hörnefors

Ombyggnation, Umeå, Vännäs, Holmsund, Nordmaling, Vindeln, Sävar, Hörnefors

Altan Badrum Beklädnader Fönstermontage Inredning Kontorsanpassningar Köksrenovering Ombyggnation Nybyggnation Renovering Rivning Tak Tillbyggnad Totalentreprenad